kralcoaching

evakral

evakral

Rólam

2022. június 30. - Král Éva

Miért válassz engem? 



 Voltam versenytáncos és közgazdász, exkluzív hotelek rendezvényszervezője, edző, pilates oktató és ismertek Sportosmamiként is. Éltem átlagos életet, és volt, hogy több ezer követő figyelmét élveztem. Annak éltem, amit szerettem, amiért gyerekkorom óta rajongtam, mégis egy síbalesetnek kellett történnie ahhoz, hogy rádöbbenjek, amit csinálok, az nem az én utam!

Épp ezért pontosan tudom, hogy milyen az, amikor szertefoszlik a szemed láttára az, amire feltetted az életed, amiért évekig küzdöttél és hittél benne és “csak” a saját szórakoztatásodra folytatod tovább. Ez volt az első nagy törés az életemben. 8 hónap kellett hozzá, hogy megemésszem, elgyászoljam és tovább tudjak lépni. Senki sem értette, miért változtatok, de én mindvégig tudtam, mit kell tennem.

A 8. hónap végén már éreztem magamban az erőt a folytatáshoz. De merre menjek? Azt tudtam, hogy szeretek emberekkel foglalkozni, Tudtam, hogy az éltet, ha tudom, hogy a munkám által jobbá tudom tenni az életüket. Így került a képbe a coaching. A végzettség megszerzése és a vállalkozásom újrarendezése után sem találtam a hangom. Kihez szóljak, kikkel tudok a legjobban együtt dolgozni? 1 év intenzív belső munka után megalkottam a boldog munkahely programomat és ötvöztem a rendezvényszervezési és coach tapasztalataimat! A cégek felé fordultam és azt hittem, hogy mostmár minden rendben lesz! 

De az élet nagy rendező. Szintén 1 évvel később ismét próbára tett és mint egy hógömböt, összerázott. Kicsúszott a lábam alól a talaj. Azt se tudtam, hogy merre van az előre. Újra kellett gondolnom az eddigi életem, a céljaimat, a vágyaimat. Ki vagyok én? Hogyan szeretnék élni? Mivel szeretnék foglalkozni? Egyáltalán vállalkozó akarok-e maradni? Az első sokk után 4 hónapnak kellett eltelnie ahhoz, hogy talajt érezzek a lábam alatt és tiszta fejjel tudjak gondolkodni. Eddig mit csináltam? Miben voltam jó? Mit élveztem a legjobban? 

Eldöntöttem, hogy folytatom a vállalkozásom. Viszont nem akartam hónapokat eltölteni azzal, hogy én magam találom meg az utam, ami nem is biztos, hogy jó. Nem szégyen segítséget kérni, még egy coachnak sem. Felkerestem egy üzleti mentort, aki segített letisztázni a fejemben lévő káoszt. Így alakult ki az a struktúra, azok a szolgáltatás csomagok, az a metódus, amivel most dolgozom és aminek az eredményét te is láthatod a itt a honlapomon és a social media felületeimen.

Ahogy látod, pontosan tudom, hogy milyen az, amikor összecsapnak a fejed felett a hullámok, amikor azon gondolkodsz, hogy hogyan éled túl a mai napot anélkül, hogy megbolondulnál. Amikor minden oldalról húz, nyom, tol, feszít az élet, amikor az egész további életedet meghatározó kérdésekben kell döntened MINDEN.ÁLDOTT.NAP! 

Ugyanezt látom azok életében is, akik felkeresnek. Óriási a nyomás mindenkin. Vezetőkön, csapatokon, magánembereken.

Az én hivatásom az, hogy ezt a nyomást segítsem csökkenteni. Fantasztikus dolog bekerülni egy cég életébe és csapatokkal, vezetőkkel együtt dolgozni. Amikor kezdetben emberek csoportjából, a munkám segítségével, csapat kovácsolódik össze, akik jól érzik magukat együtt, meg tudnak nyílni egymás felé, jól és gördülékenyen tudnak együtt dolgozni, el tudják mondani egymásnak, mi az, ami bántja őket. Ez egy nehéz, de csodálatos folyamat, hiszen 5-10-20 különálló személyiséget hangolunk össze és indítunk egy irányba. Ez egy varázslat! 

De ugyanezt a csodát élem meg akkor, amikor egy emberrel dolgozom együtt. Amikor látom, hogy a munkám által kinyílik a világ, amiben él, meglátja annak az összes színét, az összes formáját és az össze lehetőségét és azt tudja választani, ami számára a legmegfelelőbb, akkor érzem, hogy a helyemen vagyok! 

Ezek a lépések, a sok kis halál és a sok-sok apró győzelem kellett ahhoz, hogy az a motivált, lendületes és erős nő legyek, aki ma vagyok. Az az coach, akire szükséged van, s aki neked is segít főnixként szárnyalni tovább!



Rendezvényszervezői tapasztalatomat az alábbi helyek szereztem:

 

  • Gála Party Service Kft majd Gála Eseményszervező Kft. 
  • Boscolo New York Palota, New York Kávéház
  • Corinthia Hotel Budapest

 

Rendezvények, amelyekre a legbüszkébb vagyok: 

  • 500 fős, 2 hetes IT konferencia (2011)
  • Az Európai Unió soros elnökségének, a szállodát érintő rendezvényeinek, lebonyolítása (2011)
  • Dalai Láma látogatásának, a szállodát érintő rendezvényének lebonyolítása (2010)



Coach tapasztalatom: 

2020 óta több, mint 500 órányi coach ülés, 50 céggel és magánszeméllyel.

 

Foglalj időpontot: kralcoaching@gmail.com

 Král Éva



A bejegyzés trackback címe:

https://evakral.blog.hu/api/trackback/id/tr7417872337
süti beállítások módosítása